Hvem skal du spille på? Del 2

Sæsonen er i gang og her har I en revurdering af forslagene til, hvem I skal spille penge på når i sidder og ser Formel 1.

Sebastian Vettel . Copyright Ferrari Media

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 28/3 2016 klokken 16:03

Formel 1-sæsonen 2016 blev som bekendt skudt i gang med det australske Grand Prix, som blev kørt for lidt over en uge siden. Det faktum at sæsonen nu er skudt i gang, har fået Unibet til at ændre lidt på deres odds. Derfor giver det god mening, at vi her på BMF1 kommer med en opdateret udgave af den ” Hvem skal du spille på?” artikel, som vi lavede mellem de to tests i Barcelona.

Da dette er en revurdering skal den betragtes som et supplement til den første artikel, derfor vil der kun blive gået i dybden med de teams/kørere som har ændret status og odds siden den sidste artikel. I kan finde den første artikel ude i siden af denne artikel.

Lewis Hamilton
Copyright Mercedes AMG GP


Verdensmester

I kampen om det individuelle verdensmesterskab har tingene ikke ændret sig så meget. Det er fortsat Lewis Hamilton der er favorit foran Nico Rosberg og Sebastian Vettel, men der er nogle interessante ændringer i forhold til oddset på de tre kørere. Neden under kan i se, hvilket odds de tre giver nu og hvilke odds de gav før.

Lewis Hamilton: 1.45 (nu) og 1.40 (før).

Nico Rosberg: 3.00 (nu) og 4.00 (før).

Sebastian Vettel: 6.00 (nu) og 4.40 (før).

Lewis Hamilton, Nico Rosberg og Sebastian Vettel på podiet
Copyright Ferrari Media


Ser man på ændringerne er oddset på Rosberg altså blevet sænket, mens oddsene på Hamilton og Vettel er blevet hævet.

I den sidste artikel anbefalede undertegnet, at man satte penge på Rosberg, hvis man mente Mercedes ville løbe med det hele endnu en gang. Rosberg vandt oven i købet det første løb, så set med odds øjne ville Rosberg stadigvæk være den bedste at oddse på. Lewis Hamilton giver simpelthen for lidt, da det nok bliver ham som løber med mesterskabet.

Sebastian Vettel
Copyright Ferrari Media


Dog må Sebastian Vettel siges at være den mest interessante, både fordi Ferrari var godt med i Australien, men også fordi oddset på ham nu er blevet hævet. Sætter man 100kr på Vettel får man 600kr igen, mens man blot får 145kr tilbage hvis man gør det samme ved Hamilton. Der er et pænt beløb til forskel, så har man 100kr til overs kan de jo hurtigt blive til 600kr, hvis Ferrari bliver ved med at æde sig ind på Mercedes.

Sebastian Vettel
Copyright Ferrari Media


Disse tre kørere må siges at være dem som nok skal kæmpe om podiet i det individuelle verdensmesterskab, men skal man lave lidt odds-sjov ud fra det man så i Australien, så er der fire kørere man kunne smide penge på, hvis man er en stor gambler og er ude efter en stor gevinst. Disse fire er de følgende kørere.

Kimi Raikkonen: 17.00
Daniel Ricciardo: 76.00
Max Verstappen. 201.00.
Carlos Sainz. 201.00

Kimi Raikkonen fik en rigtig god start på løbet i Australien og var rigtig godt med ind til han desværre måtte udgå, fordi hans motor gik i stykker. Finnen har det samme materiale som Sebastian Vettel, så han burde i teorien kunne leverer de samme resultater, hvis han ellers kan slippe for uheld.

Daniel Ricciardo sluttede som nummer fire i Australien, så det er nok tvivlsomt om han kan blive verdensmester, men man skal aldrig sige aldrig fordi Red Bull var godt med og de regner med at blive stærkere jo længere sæsonen skrider frem.

Daniel Ricciardo
Copyright Red Bull Media


De to Toro Rosso-kørere skal være meget heldige, hvis de kommer i nærheden af et podie i år, men i Australien var de alligevel feltets tredje eller fjerdebedste team, så går man med drømmen om at vinde den store gevinst, så skal man smide penge på dem og håbe på mirakler.

Til dem som insisterer på at de vil oddse på Kevin Magnussen, så giver den unge dansker lige nu 501 gange pengene igen, hvis han bliver verdensmester. Det er dog så usandsynligt at det vil undertegnet ikke anbefale, men man bestemmer naturligvis selv.

Konstruktørmesterskabet:

Her er Oddset på Mercedes blevet sænket fra 1.12 til 1.02, så dem kan det ikke betale sig at spille på, hvilket jeg og så skrev i den første artikel. I den første artikel anbefalede jeg derimod at man satte sine spare penge på Ferrari, da de nok var den største konturrent til Mercedes og den anbefaling står jeg ved.

Kimi Raikkonen
Copyright Ferrari Media


Sagen er nemlig den at Oddset på Ferrari som konstruktørmester er blevet hævet fra at give pengene 4.5 gange pengene igen til at give 9 gange pengene igen. Det vil altså sige at man får 900kr igen, hvis man sætter 100kr på de røde fra Maranello og der skal ikke meget til før de for alvor kan drille Mercedes.Derfor må oddset på Ferrari siges at være et rigtig godt et af slagsen.

Er Oddset på Ferrari ikke højt nok, kan man eventuelt satse på Red Bull eller Toro Rosso som giver henholdsvis 51 og 76 gange pengene igen.

Renault
Copyright Renault Sport


Renault-teamet som mange danskere følger grundet Kevin Magnussen giver i øvrigt 1001 gange pengene igen, så det er et rigtig stort odds. Det er dog yderst tvivlsomt om de overhoved kommer i nærheden af Ferrari og Mercedes, det er man bare nød til at erkende.

Bahrains GP

Nu har vi været igennem de to store kategorier, hvor der ikke er ret stor sandsynlighed for at der kommer overraskelser. Det kan der til gengæld godt gøre i løbene, fordi løbene forløber ikke altid som man regner med.
Det næste Grand Prix er i Bahrain og her er Unibet naturligvis og så klar med Odds på, hvem som løbet med sejren i Bahrain. I kan se udvalgte odds neden for.

Lewis Hamilton: 1.85.

Nico Rosberg: 2.50.

Sebastian Vettel: 6.00.

Kimi Raikkonen: 18.00.

Daniel Ricciardo: 76.00.

Lewis Hamilton
Copyright Mercedes AMG GP


De fem kørere ovenfor er de fem som er de største favoritter og de eneste fem som giver under 100 gange pengene igen. Det er med 99% sikkerhed og så blandt disse fem at løbs vinderen bliver fundet, men hvem af dem skal man så oddse på?

De sikre bud er naturligvis som altid de to Mercedes-kørere, men de giver så heller ikke mange penge igen, hvis de vinder. Derfor må Sebastian Vettel eller Kimi Raikkonen være de bedste bud, da Ferrari er førsteudfordre til Mercedes og så køres løbet i Bahrain. Ferrari har et med at være gode når det er varmt i vejret og det kan det sagtens blive i Bahrain.

Sebastian Vettel
Copyright Ferrari Media


Lige nu siger prognosen godt nok ”kun” 26 graders varme på søndag i ørkenstaten, men det kan hurtigt ændre sig. Kommer det over 30 grader kan det måske være til Ferraris fordel.

Kevin Magnussen er naturligvis og så med i feltet og til de mange danskere som ynder at oddse på Kevin, så giver han 751 gange pengene igen for en sejr i Bahrain, så en sejr bliver det nok ikke til. Et podie kan han måske hente, hvis han er heldig og det ville nok og så give en del penge tilbage, hvis det skulle ske. I skrivens stund er oddsene for top tre nemlig ikke på Unibets side, jeg har i hvert fald ikke kunne finde dem.

Kevin har kørt Formel 1 i Bahrain en gang tideligere og der endte han desværre med at udgå, så om ikke andet kan man håbe at han gennemføre denne gang og måske henter en top 10.

Sebastian Vettel
Copyright Ferrari Media


Det var slut på denne revurderet udgave af ”hvem skal du spille på”, jeg håber I har kunne bruge den til noget. Og så skal det naturligvis nævnes at vi fra BMF1 ikke kan stilles til ansvar for disse forslag. Det er udelukkende skribentens vurdering og det er jer selv som vælger at følge forslagene.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Kimi Räikkönen kan genbruge motor Kevin har høje tanker om Renault »