På jagt efter flere heste

McLaren-Honda mangler hestekræfter i forhold til deres konkurrenter, men nu skulle Honda være klar til at starte jagten på flere heste.

Jenson Button . Copyright McLaren Media

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 8/4 2016 klokken 16:04

Honda vendte som bekendt tilbage til Formel 1-feltet i sidste sæson, da man genoptog det traditionsrige samarbejde med McLaren. Det samarbejde gav mange titler i slut 80erne og start 90erne, men den styrke har det nye McLaren-Honda samarbejde ikke været i nærheden af. Honda-motoren har nemlig manglet en del power i forhold til de andre motorer, men det kan snart ændre sig.

Stoffel Vandoorne
Copyright McLaren Media


Honda skulle nemlig være klar til at gå på jagt efter flere hestekræfter, da man mener at man nu har fundet den holdbarhed som der kræves af en Formel 1-motor.

"Over vinteren har vi brugt tid på at finde noget holdbarhed, det føler vi så vi har fundet nu. Nu vil vi så i gang med at forsøge at finde nogle flere hestekræfter, da motoren på nuværende tidspunkt ikke er kraftig nok til at kunne komme i Q3," lyder det fra Hondas, Yusuke Hasegawa.

Fernando Alonso
Copyright McLaren Media


McLaren debuterede i Formel 1 tilbage i 1966 og siden den gang er det blevet til tolv individuelle verdensmesterskaber og otte konstruktørmesterskaber. Honda fik deres debut tilbage i 1964 med deres eget team, men de har dog kun vundet mesterskaber som motorleverandør for andre teams. Honda har været med til at vinde seks konstruktørmesterskaber to med Williams og fire med McLaren.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Sauber stiller alligevel op til Kinas Grand Prix Haas, gode for Formel 1 »