Grosjean: Jeg har lukket munden på kritikerne

Der var mange som syntes det var dumt af Romain Grosjean at skifte til Haas F1 Team, men franskmanden mener han har lukket munden på sine kritikere indtil videre.

Romain Grosjean . Copyright Haas F1

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 9/4 2016 klokken 20:04

I slutningen af sidste sæson kom det frem, at franske Romain Grosjean ville skifte sin Lotus-racer ud med en Haas F1-racer. Det var et skifte som mange betegnede som et regulært selvmord fra franskmanden, fordi der allerede den gang var rygter om at Renault ville overtage Lotus-teamet.

Romain Grosjean
Copyright Haas F1


Nu er sæsonen så to løb gammel og Grosjean har hentet en sjetteplads og en femteplads i de to første løb. Derfor mener franskmanden at han har lukket munden på dem som kritiserede skiftet til Haas.

"Der var nogen som sagde det her skifte ville ødelægge min karriere, men jeg tror de har taget fejl, så undskyld til dem. Jeg er glad for Renault, Total og alle dem jeg har arbejdet med omkring de teams der har været i Enstone, men jeg har taget et valg og jeg tror på Haas-projektet," lyder det fra Grosjean.

Romain Grosjean på podiet i Indien 2013
Copyright Pirelli


Romain Grosjean fik sin Formel 1-debut tilbage i 2009 og siden den gang har franskmanden kørt 85 løb. I de 85 løb har Grosjean været på podiet i de ti af dem, men der går nok lidt tid før han kommer på podiet med Haas.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Haas, gode for Formel 1 Kmag tror på snarlige point »