• Forside

Tro ikke på alt, hvad du læser

Hvad får et nyhedssite som Bilmagasinet Formel 1 til at skrive dette? Et site som lever af at bringe rygter og nyheder til de danske og andre dansk forstående Formel 1 fans. Ikke andet end en kommentar fra Michael Schumachers pressekvinde Sabine Kehm.

Bilmagasinet Logo . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 18/8 2006 klokken 19:08

Forhistorien er et interview med Jacques Villenueve, som i store dele går ud på at ’svine’ Michael Schumacher og hans flotte meritter til. Med ord som "løgner" og udtalelser om, hvor hurtigt Michael Schumacher vil "blive glemt", når han først stopper.

Michael Schumachers pressekvinde har til flere medier udtalt, at Michael Schumacher ingen kommentarer har til Jacques Villenueves beskyldninger, og der kommer heller ikke nogen.

”Vi har kendt til disse udtalelser siden i går. Vi ønsker ikke at kommentere dette. Michael udtaler sig kun til pressen på pressekonferencer eller på få forhånd aftalte møder.”

Og så slutter Sabine Kehm med lige at fremhæve, at journalisten Bjørn Benkow fra Aftenposten to gange er blevet taget af Ferrari for at forfalske eksklusive interviews med Michael Schumacher.

Her på Bilmagasinet Formel 1 gør vi en del for at sikre, at nyhederne er ægte, men vi vil ikke udelukke, at vi på et tidspunkt kommer til at bringe et citat, som ikke stammer fra en troværdig side.

Vi kan kun beklage, hvis dette sker, men det er en chance vi vil tage for at sikre spændende nyheder og rygter til dig, vores kære læser, for uden dig ville der ikke være behov for en Formel 1 side.