Mini-tyrene planlægger flere opdateringer

Toro Rosso har fået en god start på 2016, og de satser på, at en række opdateringer gennem sæsonen kan holde dem inde i kampen.

Max Verstappen . Copyright Red Bull Media

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 11/4 2016 klokken 15:04

Red Bulls lillesøster Toro Rosso har fået en ganske glimrende start på den nye sæson, det lille Red Bull team har nemlig været hurtigere end storebror ved flere lejligheder. Der er bare det ved det at Toro Rosso kører med en Ferrari-motor fra sidste år, altså en motor som ikke bliver opdateret gennem sæsonen. Men teamet har en plan for at holde deres plads i feltet.

Franz Tost
Copyright Getty Images/Toro Rosso


Toro Rosso har nemlig allerede planlagt to eller tre opdateringer gennem sæsonen. Opdateringer som gerne skulle sørge for, at Toro Rosso kan holde deres nærmeste konkurrenter bag sig.

"Det tekniske team med James Key er allerede i gang med de første opdateringer. Det er klart vi er bag ud fordi vi har en 2015-motor, men jeg tror vi kan holde vores niveau ved hjælp af to til tre store opdateringer gennem sæsonen," lyder det fra Toro Rosso-bossen Franz Tost.

Carlos Sainz og Max Verstappen.
Copyright Red Bull Media


Toro Rosso ligger nummer seks i konstruktørmesterskabet lige pt, men den placering kunne sagtens have været bedre. Det lille italienske team viste nemlig god fart i Australien, hvor Max Verstappen og Carlos Sainz lå nummer fire og fem et stykke tid. Taktiske fejl gjorde dog at de to unge gutter måtte "nøjes" med en tiende og en niendeplads.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« McNish: Ferrari ramt af manglende pålidelighed Formel 1 har lært af fiasko »