Williams sælger ikke til Stroll

Williams benægter alle rygter om at en del af teamet skal sælges til den canadiske rigmand Lawrence Stroll.

Felipe Massa . Copyright Williams F1

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 12/4 2016 klokken 18:04

Der har gennem den seneste tid være rygter om, at nogle af Williams F1-aktier kunne blive solgt til den canadiske rigmand Lawrence Stroll. Rygterne er blusset op fordi at Strolls søn, Lance Stroll er udviklingskører for Williams.

Sir Frank Williams
Copyright Williams F1


Mike O'Driscoll, som er CEO for Williams-gruppen, kan dog fortælle at der ikke er noget hold i rygterne. Der har nemlig aldrig været samtaler mellem Williams og Lawrence Stroll, som har omhandlet køb af aktier.

"Vi har aldrig talt med Lawrence omkring køb af aktier. Som tingene er nu har vi en solid ledelse, hvor Frank Williams ejer størstedelen af aktierne, mens Brad Hollinger og Patrick Head også har en god del. Derfor har vi ikke snakket med hverken Lawrence Stroll eller nogen andre omkring køb af aktier," lyder det fra O'Driscoll.

Lance Stroll på Daytona
Copyright IMSA


Lawrence Strolls søn Lance er i øvrigt 17 år gammel og kører til daglig i den europæiske Formel 3-serie. Lance Stroll har trods sin unge alder allerede bidt skeer med de store, da han kørte 24-timers løb på Daytona i 2016 sammen med den tidligere Formel 1-kører Alexander Wurz.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Alonso usikker Er de nu så gode som de påstår? »