• Forside

Schumacher er bedre end Villeneuve

Felipe Massa har udtalt sig i forbindelse med Jacques Villeneuves noget aggressive udtaleser imod Michael Schumacher, og det kommer ikke som en overraskelse at brasilianeren står på Schumi's side.

Af: JPU (jpu@bmf1.dk) d. 21/8 2006 klokken 22:08

Felipe Massa der i denne sæson er at betragte som hjælpekører for Michael Schumacher har udtalt sig i forbindelse med balladen omkring Jacques Villeneuve, og eftersom han har været holdkammerat med dem begge to, er det interessant at høre hvad han har at sige, også selvom hans loyalitet for øjeblikket naturligvis ligger hos Ferrari.

Felipe Massa siger således, efter at have været holdkammerat med Jacques Villeneuve i 2005 og med Michael Schumacher i 2006, at tyskeren ganske enkelt er den bedste af de to.

”Jack er en meget god pilot med en masse talent” har Felipe Massa sagt til Eurosport Automagazin ”men Michael er bare bedre”

”Han gør altid hvad der er nødvendigt, og det er svært at nævne en pilot af hans kaliber”


Felipe Massa og Michael Schumacher, Tyskland 2006

I et interviews i sidste uge sagde Jacques Villeneuve til det velrenommerede Formel 1 Racing, at Michael Schumacher ”tror han er bedre end os andre”

”Han tror han er større end sporten, men det er han ikke” fortsatte canadieren ”og når han går på pension og der ikke rigtigt er nogen der kan huske ham længere, så vil det blive klart for alle”