Tag en tudekiks

Mudderkastningen mellem Haas F1 og deres nærmeste konkurrenter fortsætter. Denne gang er det ingen ringere end teamejer Gene Haas som har noget, han gerne vil sige.

Guenther Steiner og Gene Haas . Copyright Haas F1

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 15/4 2016 klokken 20:04

Den sidste uges tid har der været ret mange historier omkring Haas F1. Der har både været positive historier om teamet, men der har i den grad også været historier, hvor nogle af de nærmeste konkurrenter har langet meget ud efter teamet. Utilfredsheden fra de kritiske teams kommer grundet det faktum, at Haas har købt mange dele hos Ferrari, hvilket nogle mener er unfair.

Esteban Gutierrez
Copyright Haas F1


Nu tager ejeren af Haas F1 Team så bladet fra munden og skyder igen efter de kritiske teams.

"Jeg har på fornemmelsen der er mange tudeprinser i Formel 1, men hey vi er her for at køre race mod jer og sådan er det. Normalt er alle glade, hvis en kører rammer nogle sving og vinder over en anden kører. Derfor forstår jeg ikke hvad de brokker sig over. Vi kører på deres "bane" og hvis de ikke kan finde ud af at slå os, så er det dem, der har et problem og ikke os," lyder det fra den amerikanske teamejer.

Esteban Gutierrez
Copyright Haas F1


De teams som har været kritiske overfor Haas, er dem man vel kan kalde toppen af de "private" teams. Det er nemlig Force India og Williams, henholdsvis i form af udtalelser fra Bob Fernley og Pat Symonds. Det skal dog siges, at fra Williams lejren har Claire Williams kun udtalt sig med positive ord omkring det nye amerikanske team.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Stadig stor uenighed om 2017-regulativ Alonso har fortsat ondt »