• Forside

Renault klar til test med R26 nummer to.

Bilmagasinet Logo . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 18/1 2006 klokken 11:01

Efter at have siddet over den forgangene uge, melder Renault nu ud, at de I næste u evil påbegynde testarbejdet med bil nummer 2.


Der bliver ellers testet flittigt på den spanske Jerez bane i denne uge, hvor Renault angiveligt også skulle have testet. Men de forsvarrende verdensmestre melder nu ud, at de vil indsætte to R26, når de genoptager testarbejdet i næste uge på den spanske Grand Prix bane Circuit de Catalunya.


Testen i næste uge, vil blive foretaget af Fernando Alonso Og Giancarlo Fisichella, der dog ikke skal presse materialet for hårdt.


Renaults tekniske direktør Bob Bell, udtaler på holdets hjemmeside, at de mindre problemer de oplevede med bilerne i sidste uge, skulle være løst, men at de to piloter skal tage det med ro, til at begynde med i det mindste.


”Til trods for de problemer vi oplevede i sidste uge, ser vi meget positivt på udviklingen af vores nye bil,” udtalte Bob Bell, der håber på at kunne gentage sidste års succes, selvom han er meget opmærksom på at det bliver svært.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER