• Forside

Rosberg tror Schumi fortsætter

Stopper Michael Schumacher eller stopper han ikke? Indtil Michael Schumacher selv melder ud, hvad han gør efter denne sæson er det rent gætværk. En af disse gæt kommer fra Nico Rosberg, og han tror ikke Michael Schumacher stopper.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 31/8 2006 klokken 17:08

Begrundelsen for dette skal findes under fredagens kørermøde i Istanbul. Michael Schumacher blev udsat for kritik fra flere kørere, men han besvarede denne kritik på en sådan måde, at der ikke skulle være tvivl om, at Schumacher har det bedst bag rattet i en racerbil.

Nico Rosberg referer til denne samtale i hans klumme hos Castrol.

”De la Rosa beklagede sig og nogle andre tilsluttede sig dette. Dette gjorde Michael ret sur. Det var en ganske sjov diskussion.”

”Michael har så meget drive, at jeg slet ikke kan se ham stoppe efter denne sæson, hvis han ikke vinder mesterskabet.”

Michael Schumacher er den største kører vi har haft I Formel 1 siden Ayrton Senna. Det er der mange, der mener og fredagens hurtigste kører, den kun 19-årige Sebastian Vettel er vokset op med plakater af Michael Schumacher på væggen.

”Han er en levende legende. Når han trækker sig tilbage vil han efterlade et stort tomrum. Hvor stort dette bliver finder vi først ud af, når han ikke er der mere.”