Marcus: Jeg bliver nok hos Sauber

Marcus Ericsson ved endnu ikke, hvor han skal køre i næste sæson, men der er stor sandsynlighed for, at det bliver hos Sauber.

Marcus Ericsson. . Copyright Sauber Motorsport

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 4/11 2016 klokken 13:11

kørerkabalen for den kommende sæson begynder så småt at gå op, fordi der bliver færre og færre ledige sæder. Nogle kørere har dog et sæde på hånden, men har alligevel valgt at udforske markedet og den ene af dem er svenske Marcus Ericsson. Svenskeren udtalte nemlig for noget tid siden, at han ville forsøge at få fat i det ledige sæde hos force India, fordi alt andet ville være dumt. Nu afsløre svenskeren så, at han med stor sandsynlighed bliver hvor han er.

Marcus Ericsson.
Copyright Sauber Motorsport


Svenskeren siger nemlig, at han med stor sandsynlighed bliver hos Sauber, selvom han da fortsat udforsker andre muligheder.

"Jeg tror det mest sandsynlige er, at jeg bliver hos Sauber. Jeg vil dog ikke udelukke andre muligheder, fordi der er stadigvæk en del sæder der er åbne. Jeg føler jeg har udviklet mig en del som kører, det vil jeg gerne have lov til at vise, så derfor skal jeg have en god bil at vise det i," lyder det fra Marcus Ericsson.

Marcus Ericsson.
Copyright Sauber Motorsport


Svenske Marcus Ericsson er 26 år og han er født i den svenske by Kumla, som ligger tæt på Örebro. Svenskeren fik sin Formel 1-debut tilbage i 2014, hvor han fik 16 løb for Caterham, der senere gik konkurs. De sidste to sæsoner har svenskeren så brugt i selskab med Felipe Nasr hos Sauber, men det kan så være slut nu, fordi begge kørerne har været nævnt i forbindelse med det ledige Force India-sæde og Felipa Nasr skulle være en af favoritterne. Dermed kan det godt se ud til at svenske Marcus skal blive hos gode gamle Sauber og her bliver det spændende at se, hvad han kan udrette.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Nu er Stroll klar for Williams Red Bull vil sende Gasly til Japan »