Video: Massa og model kører Lancia

Så har Felipe Massa endnu en gang haft en model med ude i den gamle Lancia Delta rallybil og det er der endnu engang kommet et interview ud af.

Felipe Massa . Copyright Williams F1

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 9/11 2016 klokken 22:11

For snart længe siden skrev vi en lille artikel om Felipe Massa og Valtteri Bottas, der havde modellen David Gandy med ude på et par runder på Circuito Tazio Nuvolari banen. Det var åbenbart så stor en succes, at Felipe Massa har fået muligheden igen og denne gang er det med en kvindelig model. Den brasilianske Williams-kører har haft den brasilianske model Alice Dellal, med en tur ude i den gamle Lancia Delta-rallybil.

Felipe Massa og David Gandy.
Copyright Williams F1


Denne gang har spørgsmålene mere været omkring Brasilien og ting Felipe Massa godt kan lide ved landet. Derfor kommer det ikke en direkte oversættelse af hele interviewet som sidst, men derimod kommer der lige nogle eksempler på, hvad Felipe Massa svarer.

Lancia Delta magen til den Felipe Massa leger med.
Copyright Pinterest


Williams-køreren er kunne stadig godt tænke sig at Tom Cruise eller måske Robert Di Niro, skulle spille Felipe Massa i en eventuel film af samme navn. Felipe ville gerne have været Fodboldspiller, hvis han ikke var blevet Formel 1-kører. Hans idoler var Ayrton Senna og Pele og udover det, så har Interlagos-banen en stor betydning for den tidligere brasilianske vice-verdensmester.

Alice Dellal og Felipe Massa
Copyright Williams F1 Team


Det var nogle af de ting Felipe Massa og Alice Dellal og nedenfor kan I se den film der er kommet ud af det. Interviewet er godt nok på brasiliansk, men der er engelske undertekster på.


RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Klumme: Hvad er en penge-kører Perez dropper sponsor »