Paddy Lowe rygtes væk

Paddy Lowe har længe været rygtet til Ferrari, men nu melder Williams sig også ind i kampen.

Paddy Lowe . Copyright Mercedes AMG

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 11/12 2016 klokken 16:12

Paddy Lowe har været en del af Mercedes-teamet siden han kom dertil sammen med Lewis Hamilton i 2013, efter at de begge havde arbejdet sammen hos McLaren. Det betyder, at både Lowe og Hamilton har medvirket til at få gjort Mercedes til et team, som har domineret Formel 1-feltet de sidste tre sæsoner. Derfor er Paddy Lowe naturligvis en mand, som sølvpilene gerne vil beholde i stalden, men det er ikke sikkert, da hans kontrakt udløber efter denne sæson.

Toto Wolff, Paddy Lowe og Niki Lauda.
Copyright Mercedes AMG


Derfor har sæsonen været fyldt med rygter om, at den 54-årige brite, som er født i Kenya skulle være på vej til at forlade Mercedes. I løbet af sæsonen har flere teams været nævnt. Lowe blev blandt andet rygtet til Ferrari i løbet af sommeren, men nu har et andet team meldt sig på banen. Flere medier mener at vide, at Paddy Lowe er på vej til Williams, et team han har været hos tidligere.

Paddy Lowe
Copyright Daimler Benz


Paddy Lowe begyndte sin karriere hos Williams tilbage i 1987, hvor han blev ansat som chef for deres elektronikafdeling. Derefter gik turen til McLaren, hvor han havde forskellige roller, herunder chef for udviklingsafdelingen, chief engineer og senest teknisk direktør, hvilket også er den rolle han har haft hos Mercedes. Det vides dog ikke, om han skal have den rolle, hvis han skifter til Williams, da teamet har Pat Symonds som teknisk direktør. Symonds kan dog være på vej på pension, så det er ikke umuligt, at Lowe er udset som hans afløser.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Mercedes fortryder radiomelding Ferrari-talent dropper drømmen om F1 »