Ny sponsor på vej til Force India

Force India får angiveligt snart en ny sponsor, og det er endnu en af dem, som man kan blive en smule fuld af.

Nico Hülkenberg og Sergio Perez . Copyright Force India

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 21/12 2016 klokken 11:12

Force India har haft en rigtig god sæson, hvor Nico Hülkenberg og Sergio Perez formåede at hente en samlet fjerdeplads hjem til det indiske team. Det betyder, at der ruller en masse penge ind på en konto, som for alvor trænger til penge. Men det stopper åbenbart ikke der. Autosport mener at vide, at whisky-firmaet Johnnie Walker også vil have reklamer på Force India-raceren i den kommende sæson.

Nico Hulkenberg og Sergio Perez
Copyright Force India


Johnnie Walker har været sponsor for McLaren siden 2005 og den aftale blev forlænget i starten af dette år. Det betyder, at både McLaren og Force India kommer til at have Johnnie Walker-reklamer på bilerne, hvis Autosports kilder taler sandt.

Jenson Button.
Copyright McLaren Media


Det giver dog god mening, hvis Force India skal køre med Johnnie Walker-reklamer. Firmaet som står bag whisky-firmaet, hedder Diageo og er det samme, som har købt en del af United Spirits, et firma som var ejet af Force India-ejeren Vijay Mallya. Det er blandt andet derfor der tidligere har stået Smirnoff på Force India-racerne, men fra næste sæson kan det altså blive afløst af et Johnnie Walker-logo.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Vi har ikke brug for Lowe Sponsorflugt fra McLaren »