• Forside

McLaren bekræfter de la Rosa overfor BMF1

McLarens Media Co-ordinator Clare Robertson meddeler nu eksklusivt til BMF1, at Pedro de la Rosa vil køre for teamet i Kina og Japan. Dermed kan spekulationerne omkring Lewis Hamilton slutte, selv om briten i medierne ellers var et varmt emne efter sine testkørsler.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 25/9 2006 klokken 23:09

Nu er spændingen udløst, og trods lovende takter under testkørslerne blev det ikke Lewis Hamilton, der fik sædet hos McLaren i Kinas Grand Prix.

McLarens Media Co-ordinator Clare Robertson meddeler nu eksklusivt til BMF1, at Pedro de la Rosa fortsætter som teamkammerat med Kimi Räikkönen i Kina og Japan.

Beslutningen passer fint sammen med at McLaren hele tiden har fastholdt, at Pedro de la Rosa ”højst sandsynligt” vil afslutte sæsonen ved at køre de sidste løb for teamet. I dag blev det så endeligt bekræftet, at spanieren skal køre i Shanghai og Japan.


Pedro de la Rosa i McLaren.

McLarens direktør Martin Whitmarsh sagde for nylig, at de la Rosas erfaring med racing i Japan, hvor han har vundet F3, Formula Nippon og GT mesterskaber, gjorde ham til det naturlige valg.

”Pedro har vundet tre titler i Japan og kender Suzuka meget godt, og det er netop en bane, som det hjælper at kende,” siger Whitmarsh. ”Det er en logisk beslutning.”

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER