• Forside

Karthekeyan fortsætter hos Williams

Dagen før den kinesiske løbsweekend officielt starter har Williams teamet bekræftet, at den indiske kører Narain Karthekeyan får endnu et år i teamet som testkører. Muligvis som 3. kører i teamet nu, hvor Alex Wurz rykker op til løbssædet.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 28/9 2006 klokken 17:09

Det er specielt Narain Karthekeyans fortid hos Jordan Racing med Toyota motor og Bridgestone dæk, der er medvirkende til kontraktforlængelsen og selv om Narians test indtil videre kan tælles på en hånd, må man ikke glemme, at han var den første kører, der fik lov at prøvekøre Williams-Toyota kombinationen.

Teamchef Frank Williams siger om kontraktforlængelsen:

”Næste år bliver et vigtigt år for Williams med skiftet til Toyota power, og det er klart at vi gerne vil drage fordel af Narains erfaring. Hans fortsættelse i teamet er meget populært internt i teamet fordi han er hårdtarbejdende og meget kapabel i bilen."

"Det betyder også meget, at Narain er medvirkende til den øgede Formel 1 interesse i Indien, hvilket er meget spændende for os.”


Mark Webber skifter til Red Bull, mens Narain overtager 3. kørerrollen

Narain Karthekeyan siger om kontraktforlængelsen :

”Naturligvis er min første prioritet som racerkører at kæmpe på banen, men jeg vil meget hellere teste for et førende team end acceptere et løbssæde, hvor der ikke rigtig er mulighed for at lære og udvikle sig."

"Næste sæson er meget vigtigt for Williams med den nye partner Toyota. Williams er et hold, der lever for at køre race og jeg håber, at uanset hvad jeg kan bringe teamet, så vil det blive vurderet og værdsat af teamet.”