• Forside

10 pladsers straf til Massa

Efter første træning besluttede Ferrari sig for at skifte Felipe Massas motor, efter han havde følt at der var noget galt med hans V8 motor. Det er skidt for brasilianerens mulighed for at hjælpe Michael Schumacher i kampen om mesterskabet.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 29/9 2006 klokken 10:09

Så Felipe Massa rykker nu 10 pladser ned på gridden i forhold til den kvalifikation han ligger ind på lørdag, hvilket ikke er det bedste udgangspunkt forud for det kinesiske Grand Prix på søndag.

Ferrari skal forsøge at holde Renault bag sig i kampen om konstruktørernes mesterskab samtidig med, at Michael Schumacher vil gøre alt for, at overtage føringen i det individuelle mesterskab.

”Efter første træning kunne jeg klart høre, at min motor lød forkert,” forklarede Massa. ”Derfor valgte vi at skifte den inden 2. træning.”

”Det er selvfølgelig ikke godt, især ikke i den situation vi står i nu. Men vi fik vist, at vi er meget hurtige og har en rigtig god pakke op til løbet på søndag,” kom det uddybende fra den unge Ferrari pilot.

Med en straf på 10 placeringer, har Felipe Massa ikke større forhåbninger til løbet, end en samlet 5. plads.

Dette betyder, at Michael Schumacher højst sandsynligt må indstille sig på en lang og hård kamp i front, mod Fernando Alonso og Giancarlo Fisichella.

Dog lader det til, at Ferrari trods problemerne med Felipe Massas motor, har styr på sagerne i Kina, hvor de under de to første træninger har klaret sig bedre end rivalerne fra Renault.

Men en ting er træning, en anden løbet på søndag.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER