• Forside

Mild Seven's afløser muligvis fundet

Ifølge hollandske medier vil en hollandsk bank blive den nye hovedsponsor for Renault F1 holdet, når Mild Seven efter denne sæson takker farvel efter 13 år som Benetton/Renault hovedsponsor.

Stewart-Ford med HSBC sponsorat . Copyright Ford

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 4/10 2006 klokken 11:10

Der er dog tvivl om, hvilken hollandsk bank der er tale om. Visse hollandske medier siger, at Hollands største bank ABN AMRO vil blive bekræftet som den nye hovedsponsor i løbet af denne eller næste uge.

Andre medier mener, at det er banken ING, som overtager titelsponsoratet.

Det hedder sig, at uanset hvilken bank der bliver hovedsponsor, så vil sponsoratet ligge omkring de 50 millioner euro hvert år i en femårig periode. Hvis ABN AMRO bliver den nye hovedsponsor forventes der et radikalt farveskift fra de blå/gule farver til en mere mørkegrøn farve.


Royal Bank of Scotland har en fin plads på Williams FW28 bilen

UPS er ved tidligere lejlighed sat i forbindelse med hovedsponsorrollen hos Renault og et skift til mere brun farve. Det forlyder også, at McLaren har været i kontraktlige forhandlinger med ABN AMRO, men at man på grund af Vodafone sponsoratet ikke kunne opfylde de krav, som ABN AMRO havde til en aftale mellem de to parter.


Stewart-Ford med HSBC sponsorat

Siden Jackie Stewart i 1997 præsenterede HSBC som en af storsponsorerne for hans Stewart-Ford er banker og investeringsselskaber blevet en af guldkalvene i motorsport.

Vi nævner hurtigt Credit Suisse og Royal Bank of Scotland. Til det kinesiske Formel 1 Grand Prix skrev Williams et kortere sponsorat med Royal Bank of China. Vi har set Unibanco og Interbanco som sponsorer i lavere klasser.

Bankerne er kommet for at blive.