• Forside

Vettel ude, Glock inde

Sebastian Vettel kører fredag formodentlig den sidste fredagstest for BMW Sauber F1 teamet. 2005 ChampCar Rookie of the Year og GP2 løbsvinder Timo Glock er indkaldt til test på Jerez i næste uge.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 4/10 2006 klokken 11:10

Sebastian Vettel har ellers imponeret i hans tre foreløbige fredagstests for BMW Sauber F1 holdet, men Sebastien Vettel er udlånt af Red Bull Racing og man vil ikke bruge tid og penge på at uddanne en kører, som man ikke ved, hvornår vender hjem til Red Bull Racing.

Derfor er Timo Glock indkaldt til test på Jerez. Her vil man efter testen på Jerez beslutte om Timo Glock skal være fredagskører i Brasiliens Grand Prix eller om man lader Sebastian Vettel fortsætte det sidste løb, da han trods alt er lidt inde i teamets arbejdsgang.

Det skulle være sikkert, at Timo Glock bliver BMW’s nye testkører fra 2007, men det vides ikke om Red Bull Racing vil bruge Sebastian Vettel som fredagskører eller satse på at uddanne ham i et Red Bull sponsoreret GP2 team, som iSport, der ironisk nok er det team som Timo Glock nød stor succes med i GP2 i år.