• Forside

2007 bliver Renault-år

Renaults nye italienske første kører, Giancarlo Fisichella tror på, at han vil få meget ud af Alonsos afgang. At stå i skyggen af en så dygtig kører som Fernando Alonso er svært for alle. Fisichella ser frem til at være nr. 1.

Af: Joachim Dichmann (jd@bmf1.dk) d. 13/10 2006 klokken 09:10

”Det er mit tredje år med holdet, hvilket er vigtigt”. Fisichella regner med at han kan forbedre sig meget, også selvom han til tider har været langt fra at kunne følge stærkt kørende Fernando Alonso. Men det tager ikke modet fra italieneren.

”Alt er komfortabelt for mig nu. Efter tre år på holdet føles det så godt med det samme, du og din ingeniør finder det gode set-up, nu ved jeg alt om arbejdsmetoderne hos Renault.”

”Så næste år bliver lettere for mig. Jeg er sikker.”

Hvis Renault kan bygge videre på de seneste 2 års succes, så er der ifølge Fisichella ingen grænser for hvor langt det kan række, men han er dog godt klar over at et intensivt vinterarbejde ligger foran dem.

”At udvikle bilen til vinter bliver meget vigtigt. Vi vil gerne gøre det rigtigt godt, og få mange mil med Bridgestone dækkene,” slutter interviewet med autosport.