• Forside

ING erstatter Mild Seven

Det bliver den hollandske bank ING, som erstatter Mild Sevens plads som hovedsponsor hos Renault i 2007. Det kommer ikke som den helt store overraskelse oven på sidste uges spekulationer omkring ING som afløser.

Bilmagasinet Logo . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 16/10 2006 klokken 20:10

Slet ikke da ING og Renault F1 sendte invitationer ud til udvalgte journalister sent sidste uge. Kontrakten med ING gælder fra 2007 til 2009, og det vides endnu ikke om det kommer til at betyde en markant farveændring af Renault bilerne i 2007.

Flavio Briatore sagde under præsentationen af det nye samarbejde, at:

”Vi er stolte over at introducere ING til Formel 1 verdenen og de unikke muligheder den præsenterer for global vækst. ING er et firma, som passer perfekt til Renault F1 Team’s image.”

”Begge firmaer er store dynamiske organisationer, der søger at udvikle og fremme deres globale brand og opmærksomheden omkring disse gennem innovativ tænkning og exceptionelle præstationer.”

”Vi er begejstrede over muligheden for at arbejde sammen de kommende år.”

Flavio Briatore brugte også præsentationen af ING samarbejdet til at takke Mild Seven for mange års loyalitet og trofasthed overfor teamet, der specielt i den sidste del af 90’erne og de første par år i dette årtusinde havde det svært.