• Forside

BMW hædrede Schumacher

Michael Schumacher kører i denne weekend sit sidste Formel 1-løb, og derfor havde BMW Sauber valgt at køre med en særlig bagvinge i fredagens træninger, hvor de takkede ham for sin indsats den tid, han har været med.

Af: Jesper (jwk@bmf1.dk) d. 21/10 2006 klokken 07:10

Det er ikke hverdagskost at en syvdobbelt verdensmester takker af. Det drejer sig selvfølgelig, om Michael Schumacher, der i morgen søndag er til stede ved sit løb nummer 250 og kører sit løb nummer 248, og dermed afslutter sin 16 år lange karriere.

Det syntes BMW Sauber er nødvendigt at markere, så derfor havde de ændret den sædvanlige besked om 'BMW Power' på deres bagvinge til teksten 'Thanks Michael' i første træning og med den tyske variant 'Danke Michael' i den anden træning i går fredag.

BMWs motorsportschef Mario Theissen fortæller:

"Den mest succesfulde kører gennem alle tider går på pension, han har gjort meget for sporten, og på grund af ham – specielt i Tyskland – er Formel 1 meget populær."

"Som en tak til Michael Schumacher, har vi 'Thanks Michael' og 'Danke Michael' på bagvingerne af vores biler.


Sebastian Vettel med den særlige bagvinge.

Hovedpersonen selv udtalte efter træningen følgende om det at køre sit sidste løb:

"Den største forskel er, at der er så mange kameraer og fotografer, men når man først er i bilen, så er det det samme."

"Men der var noget, der var anderledes under træningen, og det var meget rart. Det var en besked fra BMW, og jeg vil gerne takke dem for beskeden."