• Forside

Raikkonen kan blive hos McLaren

Bilmagasinet Logo . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 23/1 2006 klokken 10:01

Norbert Haug udtaler, at Kimi Raikkonen sagtens kan blive hos McLaren, til trods for ankomsten af Fernando Alonso fra Renault efter denne sæson.

Det betyder så, at det måske er Juan Pablo Montoya der er på vej ud, til trods for, at der går mange rygter om, at Kimi allerede har skrevet under på en kontrakt med enten Ferrari eller Toyota.

”Bare fordi vi har indgået en aftale med Fernando Alonso, om at han skal køre for os i 2007, er det ikke ensbetydende med, at Kimi Raïkkönen vil forlade os,” udtalte Haug til Stuttgarter Zeitung.

Dog indrømmer Haug, at to nye piloter hos McLaren kunne være en fristende løsning. Her refererer han til, at Michael Schumacher ikke har udelukket et eventuelt skifte og at han meget gerne så Fernando Alonso og Michael Schumacher være holdkammerater hos McLaren.

Dog understreger tyskeren, at der på ingen måde foreligger nogle beslutninger i denne retning. Men det ville da være spændende.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.