• Forside

Schumacher: ”I did it my way!”

Efter et løb, hvor den 7 dobbelte verdensmester beviste at han stadig kan køre bil, udtalte han: “Kender i sangen “My Way?”” Han lod sig ikke gå på af sine uheld undervejs, han ville bare bevise, at alderen til trods, så var han den bedste i feltet.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 23/10 2006 klokken 15:10

Det er ikke altid de løb man vinder, man vil blive husket mest for. Schumachers løb i Brasilien, var et af de løb, hvor en sejr var ligegyldig.

Den suverænt hurtigste under kvalifikationen, lige til den sidste og afgørende sektion skulle køres, betød at Michael Schumacher, der havde problemer med brændstoftrykket, måtte nøjes med en startplacering som nummer 10.

Tak Michael, Brasilien 2006

I løbet kom han hurtigt frem i feltet, men punkterede og røg ned bagerst. Mens Felipe Massa førte feltet an i sin Ferrari.
Og så en kamp op gennem feltet, hvor han konstant satte hurtigste omgangstid. Kom helt op på 4. pladsen, til trods for en motor der satte ud.

Det er de færreste der kan præstere det han gjorde i går, om nogen. Overhalingen af Kimi Räikkönen var kronen på værket.

Hvis ikke Michael Schumacher havde haft sine problemer i Brasilien, ville han nok have vundet løbet, men for os der så på løbet, var denne afsked fra Michael Schumacher, den bedste han kunne give os.

Michael Schumacher og Pelè Brasilien 2006

Selvom han ikke blev verdensmester i år, så beviste han, at han stoppede sin karriere, mens han stadig var feltets hurtigste mand.

Løbet i Kina, var et heltemodigt løb af Michael Schumacher, men løbet i Brasilien, var noget af det flotteste vi har set fra hans side, nogensinde. Ingen kunne gøre noget og han satte ikke en fod forkert.

Der er ingen tvivl om, at han vil blive savnet.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.