• Forside

Häkkinen tilbage i Formel 1?

Den dobbelte verdensmester, finnen Mika Hakkinen, er måske på vej tilbage til Formel 1. Den populære kører, der snuppede 2 titler i 1998 og 1999, er blevet spurgt om mulighederne for at blive manager for en kører.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 29/10 2006 klokken 16:10

Finnen Mika Hakkinen, dobbelt verdensmester fra 1998 og 1999, er måske på vej tilbage til Formel 1. Han er blevet spurgt om mulighederne for at blive manager for en kører.

Men Hakkinen ved hvor hurtigt rygter flyver og er forsigtig med sine udtalelser: "Jeg er ikke klar til det endnu. Skal det gøres, så skal det gøres ordentligt", udtaler han til avisen "Die Welt".

Det var en anden finne, nemlig verdensmesteren fra 1982, Keke Rosberg, der hjalp den unge Mika til verdens fineste motorsportsklasse. Rosberg tog ham under vingerne og det er foreløbig rollen som kørermanager der tiltaler Hakkinen.

Mika Häkkinen i sin McLaren, 1999.

Det er et "stort ansvar og hvis man om 3 år er træt af showet og vil stoppe, kan man have ødelagt hele deres karriere," udtaler han.

Som det kommende Formel 1 felt ser ud til næste år, med Michael Schumacher på pension og en række unge, håbefulde og ikke mindst talentfulde kørere, er der lagt op til at det sagtens kunne lade sig gøre at finde en der kunne bruge lidt vejledning.

Man har vel ikke vundet 2 mesterskaber for ingenting!