• Forside

20 Formel 1 løb i kalenderen

Max Mosley melder nu ud, at Formel 1 holdene godt kan indstille sig på, at der vil være 20 Formel 1 løb pr. sæson i fremtiden og færre af dem vil være i Europa.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 17/11 2006 klokken 10:11

Der har altid været stort pres på organisationen bag Formel 1, om at der skal være mange løb i Europa, men det er ikke der fremtiden vil ligge, hvis det er op til Mosley.

”Markederne i Rusland, Kina, Syd Afrika, Sydamerika og Indien er meget vigtige,” kom det fra FIA præsidenten. ”Dem bliver vi nødt til at fokusere mere på.”

”Det vil så betyde, at vi vil se færre løb i Europa, men flere løb alt i alt,” kom det yderligere fra Mosley, der dog ikke vil sætte navn på de baner der står for tur. Måske fordi der ikke er nogle baner der vil falde permanent ud, men måske få til opgave at dele et mindre antal løb over en årrække.

For os der sidder her i Europa, er det selvfølgelig rart med mange løb i vores tidszone, men det vil da også være spændende, med flere nye baner.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.