• Forside

Scott Speed tror på point i 2007

Hvad får man når man tager en Ferrari V8 motor, to sultne kørere og et chassis, som ikke er i famlie med Red Bulls RB2 chassis. Ifølge Scott Speed en bil, som gerne skulle kunne score point regelmæssigt.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 21/11 2006 klokken 17:11

Scott Speed er i øjeblikket i USA, hvor han laver lidt PR arbejde for Red Bull og holder lidt ferie. Til den amerikanske avis ’Indianapolis Star’ udtalte Scott Speed som scorede Scuderia Toro Rossos første point i Australien, blot for at få taget det fra sig kort efter løbet, at:

”Vi har haft haft en imponerende sæson, et virkeligt godt år. Ser man bort fra det tabte point i Australien, så var det et perfekt år for os.”


Overhalingen der kostede Scott Speed hans og holdets første VM point i Australien sidste år

”Det bedste for os var at vi fik en masse erfaring til næste år, hvor vi vil have en rigtig chance for at score point mere regelmæssigt.”

På intet tidspunkt har Scott Speed nævnt noget om, at han ikke er løbskører i 2007. Om end resultaterne måske ikke har været de bedste i år, så udviklede den amerikanske kører sig i den sidste halvdel af sæsonen, og han er stadig i kraft af sin nationalitet en god reklamesøjle for USA med muligheden for at tiltrække potentielle sponsorer.