• Forside

Test på Sepang ønskes

Formel 1 holdene presser nu FIA, for at få lov til at teste på Sepang banen under den lange pause, der er mellem åbningsløbet i Australien og løbet i Malaysia. Alt andet vil være et logistikmæssigt mareridt.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 28/11 2006 klokken 13:11


Der er altid meget arbejde efter åbningsløbet, hvor holdene føler hinanden af på tænderne.
Nogle har ramt plet, mens de fleste nok har noget tilbage at ønske, hvorfor langt de fleste hold, ønsker at bruge nogle af deres testdage efter åbningsløbet, især nu hvor der går tre uger mellem de to første løb.

Men at få transporteret alt hjem fra Australien, for at teste i Europa, for derefter at rykke ud til Malaysia, vil ikke kun være forbundet med store omkostninger, det vil også være et mareridt rent logistikmæssigt.

Derfor er der nu flere af holdene, der har bedt FIA om, seriøst at overveje at give tilladelse til test på Sepang i den tidlige pause.

Ud over den langt kortere afstand, vil vejret også være en fordel for testarbejdet, da ørken banen nærmest er garant for tørvejr.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.