• Forside

Alonso tester måske alligevel i år

Efter McLaren forleden officielt meddelte, at Fernando Alonso ikke ville komme til at teste i år, lader det nu alligevel til, at Ron Dennis ikke helt har mistet håbet om at få sat skub i sin nye stjerne.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 1/12 2006 klokken 11:12


”Fernando Alonso har afsluttet alle sine officielle forpligtelser med Renault, så jeg håber han vil få lov til at påbegynde sit testarbejde for McLaren, når hans ferie er overstået,” kom det fra Dennis.

Renault har kontrakt med den spanske stjerne, året ud, så hvis ikke Renault vil frigive ham, er der ikke meget andet for at holde en lang juleferie, for Alonso.

”Vi har rettet en officiel henvendelse til Renault,” kom det fra Dennis. ”Hvis de er positive, er der en bil klar til ham med det samme, hvis ikke, så starter han den 1. januar.”

Det har tidligere været kendt, at holdene ikke ville lave ”handelshindringer” mod hinanden, når en kører havde overstået sine officielle pligter, men om Renault så finder et par opgaver mere, for at trække tiden, kan tiden kun vise.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.