• Forside

Häkkïnen til STR?

Efter at det nu er blevet officielt bekræftet, at Mika Häkkïnen kommer ud og teste igen for McLaren, er der begyndt at versere rygter om, at den finske verdensmester måske er på vej tilbage til Formel 1.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 7/12 2006 klokken 15:12

Häkkïnen har endnu ikke nogen kontrakt for 2007 sæsonen, selvom han angiveligt har et attraktivt tilbud liggende fra Mercedes, for endnu en sæson i DTM.

Det har fået sat gang i rygterne, sammen med at han nu igen skal teste i Formel 1, samt at ingen af de to nuværende Torro Rosso piloter var med på den netop offentliggjorte FIA Formel 1 pilotliste.

Finnen skulle da også have været i dialog med Berger hos STR, men om det bare var en venskabelig snak, eller om Red Bull skulle have lyst til at få endnu en gammel McLaren pilot på lønningslisten, ved siden af DC, er ikke til at vide.

Hos McLaren har man ingen kommentarer til disse rygter. Det eneste man vil sige er, at hvis Häkkïnen ønsker at teste yderligere for McLaren, er de klar til at give ham den mulighed.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.