• Forside

Fisichella advarer Alonso

Den italienske Renault pilot, Giancarlo Fisichella, har gennem 2 år hjulpet Fernando Alonso til toppen af Formel 1 med et dobbelt verdensmesterskab. Men presset er stort på Fisi og nu melder han klart ud til Alonso, at han er en seriøs konkurrent.

Af: (@bmf1.dk) d. 14/12 2006 klokken 12:12

Vi har tidligere beskrevet hvordan situationen er i øjebliket for den italienske kører, og Renault´s designer Bob Bell, mener det er en "vind eller forsvind"-situation, Fisichella befinder sig i.

Derfor er Fisi, som bliver i Renault for tredje år i træk, nu kommet med en officiel udmelding, at Alonso ikke skal blive overrasket, hvis Fisichella bliver en alvorlig trussel i 2007 sæsonen.


Det er alvor for Giancarlo Fisichella i 2007. Sæsonen kan blive hans sidste

"Alt afhænger af McLaren", sagde Giancarlo Fisichella til La Stampa. "De havde ikke den bedste bil i 2006 og det bliver svært at komme sig over et svært år".

Fisi kommenterede også Fernando Alonsos afløser, det nye stjerneskud Heikki Kovalainen: "Han er ikke som de andre finske Formel 1 kørere. Han taler meget og er meget udadvendt, hvilket er meget usædvanligt i forhold til de andre finner i sporten", slutter italieneren.