• Forside

Ferrari langt bedre end konkurrenterne

Efter at Ferrari ikke dominerede de sidste to tests inden jule pausen, har der været rygter fremme om, at det italienske hold havde problemer. Men nu melder Felipe Massa ud, at de testede med fulde tanke.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 18/12 2006 klokken 14:12


”Vi er med helt fremme, hvilket vi også har bevist,” kom det fra Felipe Massa i et interview efter den sidste test i år blev afsluttet.

”Grunden til vi ikke kørte fra alle de andre igen, under de sidste par tests, var fordi vi kørte i race setup og med fulde tanke,” kom det yderligere fra den unge brasilianer, der af mange, betegnes som den stærkeste kandidat til verdensmesterskabstitlen i 2007.

”Der er ikke nogen tvivl om, at de andre hold har vist, at de er hurtige, men vi har arbejdet efter en anden testfilosofi, hvilket vi forventer vil give os en stor fordel, når vi indleder det endelige testarbejde efter nytår.”

”Vores nye gearkasse har vist sig at fungere, helt uden problemer, og de nye Bridgestonedæk, lader også til at fungere fint med vores bil, så vi er fortrøstningsfulde,” sluttede Felipe Massa.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.