• Forside

Minardi er tilbage

Paul Stoddart har netop sendt en pressemeddelelse ud, hvor han bekræfter den seneste tids rygter om, at han vil stille til start med et flerbils hold i Champ Car World serien i 2007.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 18/12 2006 klokken 16:12


Holdet vil bære Minardi navnet, eller rettere ”Minardi Team USA”.

Så det blev til to år, uden Paul Stoddart i motorsport, to år som australieren har brugt på, at finde nye sponsere og et velegnet sted at komme ind i motorsport igen.

”Efter et par år udenfor motorsport, efter salget af Minardi F1, har vi haft lejlighed til at undersøge vores muligheder,” kom det i pressemeddelelsen fra Minardi. ”Vi har fundet frem til, at Champ Car var det rigtige sted for os at være, med blandingen af High Tech biler under kost effektive forhold, der vil give os god mulighed for at være med helt fremme, uden de store milliard budgetter som det kræver at være med i Formel 1.”

Det nye Minardi hold, vil bygge på det gamle HVM hold, som ledes af Keith Wiggins, der også efter skiftet, vil være manden ved rorpinden.

“Jeg har stor tillid til, at Keith kan få det til at fungere, hvorfor jeg ikke ser nogen grund til at lave om på det,” forklarede Stoddart yderligere, der også bekræftede at Kevin Kalkhoven var en del af holdet bag Minardi Team USA.

Holdet vil stille til start, med det første Panoz chassis DP01, hvilket de selvfølgelig også har store forhåbninger til.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.