• Forside

Speed imponerer Toro Rosso

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 25/1 2006 klokken 23:01

I dag var det Scuderia Toro Rossos første dag på testbanen ved Barcelona, hvor teamet skal gennemføre et to-dages testprogram.

Dette var dagen, hvor den unge amerikaner Scott Speed satte sig bag rattet i sin Scuderia Toro Rosso RBR1-04. Og amerikaneren, der fejrede sin 23-års fødselsdag i går, imponerede sit team med at sætte pæne tider.

Teammanager Massimo Rivola var meget tilfreds med den indsats som både kører og hold præseterede på den første testdag, hvor der blev tilbagelagt 85 omgange.

”Bortset fra at jeg er meget glad for det arbejde som vi har ydet i dag, så er jeg også meget tilfreds med Scotts indsats. Den viser tydeligt, at hans fysik er blevet væsentligt forbedret de seneste uger,” udtaler Rivola.

”Det var også opmuntrende at se hvordan hele teamet er trimmet. Vi har mange unge folk, ’The Young Toros’, som vi kalder dem. De er nu en del af teamet, og det er tydeligt, at de er meget motiverede til at gøre et godt stykke arbejde,” slutter teamchefen.

I morgen, torsdag, fortsætter STR’s testkørsler med Vitantonio Liuzzi bag rattet.

Dagens bedste tid var på 1:18.092.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.