• Forside

Ferrari rarere sted end McLaren

Kimi Raikkonen, der efter fem år hos sølvpilene pr. 1. januar 2007 officielt er skiftet til Ferrari siger nu, at han på trods af den korte tid han har været hos Ferrari kan mærke en rarere atmosfære hos Ferrari.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 3/1 2007 klokken 19:01

I et interview givet til den finske avis Ilta Sanomat udtaler Kimi

”Hvad jeg har bemærket er, at atmosfæren her er rarere end hos McLaren. De virker også til at være mindre interesserede i at læse, hvad aviserne skriver om mig.”

Ferrari er et rarere hold end McLaren

Ron Dennis bliver i samme interview omtalt som en kontrolfreak. Det er ellers sjældent Kimi Raikkonen udtaler sig om andre personer, specielt sin egen teamchef, men det virker ud fra de ting man har kunne opsnappe fra interviewet (mit finske er desværre ikke særlig godt) til, at Kimi Raikkonen kommer til Ferrari som en langt mere afslappet kører.

Jean Todt her sammen med kong Juan Carlos Re di Spagna har en del erfaring med finske kørere

Jean Todt bliver også rost. Før Jean Todt blev headhuntet til Ferrari har han blandt andet været chef for et rallyteam og arbejdet med flere finske kørere i karrieren.

”Han (Jean Todt) kommer fra rallyscenen og han har en del erfaring med finske kørere, så jeg kan ikke forestille mig, at han vil lægge for meget i den slags trivialiteter.”

Der er ingen tvivl om, at vi er mange, der venter på at se Kimi Raikkonen have sin første test for Ferrari.