• Forside

Først et podie, så en sejr

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 26/1 2006 klokken 10:01

Man kunne tro, at det var Hondas plan for 2006, men det er faktisk Felipe Massa, der kommer med ordene. Felipe Massa er godt klar over, at hans rolle hos Ferrari ikke er som teamets første kører, men at han opfatter sig som kører nummer halvanden i forhold til Michael Schumacher.


”Før hvert Grand Prix er holdets mål at vinde Grand Prixet, men mit første mål i år er at komme på podiet for første gang. Siden er det min første sejr og efter den er det verdensmesterskabet, der er målet.”


Er Michael Schumacher ikke i en position, hvor han kan vinde løbet, så mener Felipe Massa ikke, at Ferrari vil forhindre ham i at vinde ligesom vi har set ved tidligere lejligheder, hvor Rubens Barrichello er blevet bedt om at falde tilbage.

Et billede af Felipe Massa fra Ferraris skitur
”Jeg er sikker på, at teamet vil give os begge chancer for at vinde løb. I et topteam er det vigtigt at begge kørere tager så mange point som muligt fordi point er det, der tæller i konstruktørernes mesterskab.”


De fleste husker, hvordan Rubens Barrichello tog sin første sejr i Formel 1 og hos Ferrari. Mon ikke Felipe Massa gerne tager sin første sejr på samme spektakulære måde.