Verstappen ikke imponeret over Albon

Red Bull fik to kørere med på podiet i weekenden, da det lykkedes for Albon at opnå en 3. plads. Men Max Verstappen er langt fra imponeret over kollegaens resultat.

Red Bull på podiet . Copyright Red Bull

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 30/11 2020 klokken 08:11

Hvis man kun kigger på resultatet, kunne det ligne en redning for Alexander Albon, at han blev nummer 3 under Bahrains Formel 1 Grand Prix.

Men omstændighederne der førte frem til det flotte resultat, var langt fra imponerende, samtidig med at Albon var omkring 40 sekunder efter Verstappen på 2. pladsen.

Da Verstappen efter løbet blev spurgt ind til, om han mente at Albons 3. plads kunne være det der reddede ham i forhold til Red Bull sædet, svarede han at det mente han ikke.

"Du kan selv fylde det svar ud," kom det fra Verstappen.

"Jeg mener ikke at man gør det godt nok, når man slutter 30-40 sekunder efter sin holdkammerart."

"Det var synd for Checo, (Perez red.), der kørte et rigtigt flot løb, men selvfølgelig rart for Albon at komme med på podiet," tilføjede han, med reference til at det var Perez der lå til at tage 3. pladsen, indtil hans Mercedes-motor stod af med et brag.

At denne 3. plads skulle sikre Albon sædet, menes at være absurd.