• Forside

Slut med aggressiv kørestil

Ifølge Nick Heidfeld, vil de piloter der før har kørt meget aggressivt, få det svært med de nye hårdere dæk fra Bridgestone. Det gælder Robert Kubica og Fernando Alonso.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 22/1 2007 klokken 11:01

Den polske Formel 1 pilot, der imponerede så mange sidste sæson, kan meget vel gå en meget svær sæson i møde, efter hele feltet nu skal køre med de samme hårde dæk fra Bridgestone.

”Han (Kubica red.) bliver helt sikkert nødt til at ligge sin kørerstil om,” kom det fra Nick Heidfeld. ”Han har haft meget svært ved at få det til at fungere under de første tests med det nye gummi.”

Til spørgsmålet om han også mente det ville gøre sig gældende for piloter i andre biler svarede tyskeren: ”Der er ingen tvivl om, at de hårde dæk vil opføre sig stort set ens på alle biler, så andre piloter der er kendt for at være aggressive i deres kørestil, vil have samme problemer.”

Så uden at nævne hans navn, tror Nick Heidfeld også, at Fernando Alonso vil få det svært i 2007 med de nye dæk. Dette har Alonso også anerkendt i et andet interview.

”Det er rigtigt, at jeg skal lægge min kørestil om, men kun en lille smule,” kom det fra Alonso.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.