• Forside

Indien på kalenderen fra 2009

Efter mange års venten, følger Indien nu trop og bliver lanceret som endnu et hak i Formel 1 løbskalenderen. I hvert fald hvis man skal tro den asiatiske avis, Economic Times.

Af: (@bmf1.dk) d. 24/1 2007 klokken 11:01

Chefen for Toyota´s nye sponsor, direktøren for Kingfisher Airlines, Vijay Mallaya, har været i tæt forbindelse med Bernie Ecclestone, om forhandlinger der kan få Indien til at afholde et Grand Prix. Stedet hvor banen skal ligge, er allerede fundet i New Delhi.

Narain Karthikeyan var den første inder i Formel 1. Nu får han måske chancen for at køre på hjemmebane

Ifølge avisen har Mallaya lovet at være hovedsponsor bag projektet, og det forventes at det første løb kan køres i 2009.

Fra 2015 overtager Indien det økonomiske ansvar for henholdsvis det engelske, franske og italienske GP, siger investeringsbanken Goldman Sachs.

Disse spekulationer, rygter eller hvad vi nu skal kalde dem, er efter sigende mere end bare et par kruseduller på et stykke papir.

Starten, Tyrkiet 2006. Tyrkiet er for nylig blevet tilføjet kalenderen, præcis som det spås, at vi snart ser et løb i Indien

Ecclestone har i de sidste 6-7 år, søgt udenfor de traditionelle løb i Europa, dels fordi det har knebet med økonomien for de respektive baner, dels for at sprede Formel 1 showet til hele verden.

En officiel meddelelse forventes engang i marts måned. Vi følger naturligvis op på sagen.