Red Bull gør klar til nyt kørerskifte

Red Bull har siden Daniel Riccardos overraskende exit fra holdet haft svært ved at finde den perfekte makker til den dominerende Max Verstappen. Mere og mere tyder på, at Perez heller ikke var det optimale match.

Vintertest 1 - Red Bull . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 17/8 2021 klokken 09:08

Der er ingen tvivl om, at det er udfordrende at være holdkammerart med Max Verstappen, hvilket Pierre Gasly, Alexander Albon og Sergio Perez alle kan nikke genkendende til.

Selv Daniel Ricciardo havde sine udfordringer med den hurtige hollænder, hvilket endte med at han selv besluttede sig for at finde et nyt hold, frem for at tage, det der lignede en ulige kamp, op mod Verstappen.

Mange har dog ment, at Sergio Perez med hans større erfaring end Verstappens tidligere kollegaer, kunne tage kampen op og give Red Bull den stærke holdkammerat, som de har manglet over de seneste sæsoner.

Det startede da også godt og det er tilmed blevet til en sejr, men over de seneste løb, er det begyndt at gå den forkerte vej for Perez, hvilket sammen med Valteri Bottas forventede exit fra Mercedes efter denne sæson, har sat gang i spekulationerne om, at mexicaneren kun kommer til at holde denne ene sæson hos Red Bull.

Red Bull rådgiver, Dr. Helmut Marko, er heller ikke bleg for at hælde benzin på bålet, når han fortæller åbent, at han ikke er tilfreds med det han ser fra Perez.

Samtidig har Marko bekræftet, at de har afholdt samtaler med Bottas, som han ser som et godt bud på en Red Bull kører, såfremt at Mercedes, som ventet, vælger at sige farvel og tak til finnen efter denne sæson.

Det forlyder, at Red Bull er klar til at annoncere deres kører for 2022, senest på Monza, men nok allerede i Holland, når Max Verstappen skal køre sit første hjemme-grandprix.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« FE: Mercedes vinder og forsvinder Japans grandprix aflyst »