Alfa Romeo klar med overraskelse på Monza (OPDATERET)

Der forventes mange annonceringer omkring kører line-up, når Formel 1 feltet om lidt over en uge kommer til Monza for at afvikle Italiens Grand Prix. Alfa Romeo barsler med en af de større overraskelser.

Alfa Romeo Racing . Copyright Alfa Romeo Racing

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 31/8 2021 klokken 08:08

Noget tyder på, at Mercedes har fortalt Valteri Bottas, at han ikke skal køre for dem efter denne sæson, men det betyder ikke, at han bliver arbejdsløs.

I henhold til kilder tæt på Alfa Romeo tyder meget på, at vi kommer til at se et rent finsk kørerskifte, hvor Bottas vil erstatte Räikkönen, der samtidig vil annoncere, at han stopper.

Antonio Giovinazzi, som Ferrari satsede så hårdt på, har aldrig vist sig at have det der skulle til for at komme til Ferrari og efter de så valgte at sætte Carlos Sainz Jr. i deres ene bil, ved siden af stortalentet Charles Leclerc, samtidig med at Mick Schumacher er på vej i HAAS, er der ikke længere den store støtte til Italieneren, der dog lader til at få en chance mere hos Alfa Romeo.

Det store spørgsmål er, om Alfa Romeo vælger at præsentere før Mercedes, eller om de har indgået en aftale om det modsatte.

Hvem der skal til Williams, er der ingen klare rygter om, men det siges at den tidligere Red Bull kører, Alexander Albon, skulle være en af favoritterne.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Hamilton: Det var en farce! Red Bull indgiver klage over Mercedes »