• Forside

RB3 er en videreudviklet McLaren

Adrian Newey indrømmer, at hans første Red Bull racer indeholder en del elementer, som vi også så på den seneste McLaren, der kom fra hans hånd. ”Men der er også en del helt nye ting,” understreger Newey.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 25/1 2007 klokken 13:01

Newey, manden bag de mest succesfulde McLaren biler over det sidste årti, har ikke glemt hvad han lavede efter sit skifte til Red Bull.

”Den nye RB3 er på mange måder en evolution af den sidste McLaren jeg designede,” indrømmende design guruen. ”Men den indeholder også en del elementer, som jeg har videreudviklet fra sidste års racer.”

”Yderligere er der nogle helt nye tiltag, som vi aldrig har set på en Formel 1 racer før,” lød det stolt fra englænderen, der også var manden bag MP4-20, som iøvrigt aldrig kom på banen for McLaren som følge af en håbløs aerodynamik.

Newey oplyste også, at vindtunnelen først kom sent i brug under udviklingen af den nye racer, da man først ville sikre sig at den var kalibreret korrekt.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER