• Forside

Newey tror på McLaren

Til trods for, at McLaren i 2006 havde den dårligste sæson i over 10 år, tror Adrian Newey på, at 2007 vil blive en god sæson for McLaren. Især efter Fernando Alonso er kommet til holdet.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 29/1 2007 klokken 10:01

Efter 2005 sæsonen, valgte Adrian Newey at skifte fra McLaren til Red Bull, for som han selv udtrykker det, at finde gnisten igen.
Det gav McLaren deres værste sæson i over ti år, mens Red Bull klarede sig bedre end nogensinde før.

Om det så er design guruen Neweys skyld, eller om det er en række tilfældigheder der her spillede ind, vil vi først rigtigt se i 2007, hvor Newey kommer med sit første Red Bull design og McLaren stiller med sit første design, der ikke er inspireret af Newey.

Newey selv tror, at McLaren vil få en rigtig god sæson i 2007, efter at have set de første test af den nye McLaren racer.

”Jeg tror de vil være særdeles konkurrencedygtige i år,” kom det fra Newey. ”McLaren er et sejt hold, der med Fernando Alonso i den ene bil, nok skal rejse sig igen.”

Newey påpeger også, at Fernando Alonso efter hans mening, er den stærkeste pilot i feltet, efter Michael Schumacher valgte at gå på pension efter sidste sæson.

Udtalelserne fra Adrian Newey understreger, det der tidligere er kommet fra flere andre kilder, at 2007 sæsonen ikke vil blive kedelig efter Michael Schumachers exit, snare tværtimod.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.