• Forside

Prodrive langer ud efter Williams

I går kunne vi berette om, at Frank Williams er klar til at lægge sag an mod STR og Super Aguri, for at benytte kunde chassis. Nu kommer David Richards de to hold til undsætning.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 30/1 2007 klokken 09:01

”Af den aftale Frank Williams har skrevet under på, fremgår det tydeligt, at det er lovligt at købe sit chassis af en anden producent.” kom det fra Prodrive chefen David Richards.

Det er dog aftalen for 2008, som englænderen henviser til. Men som det også fremgår af Richards udtalelser, så er STR og Super Aguris chassis til 2007 sæsonen, videreudviklinger af Red Bull og Hondas chassis fra sidste år. Hvilket der ikke burde være noget galt med.

Prodrive vil blive det 12. Formel 1 hold på banen i 2008, hvorved feltet er fyldt op, efter de regler der foreligger nu.

Prodrive vandt den sidste plads, i en kamp mod 20 andre ansøgere. Flere af disse var dog mere varm luft, end noget andet.
Men andre ansøgere som den tidligere Ferrari Formel 1 stjerne Jean Allesi og Minardi bossen, Paul Stoddart, skulle angiveligt have fremlagt bedre planer, end Richards, der skulle have rigtigt langt til mål endnu.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER