• Forside

Sauber tilbage i Formel 1

Tidligere teamchef og teamejer, Peter Sauber, vender tilbage til Formel 1 sporten, om end denne gang i en ny rolle. Sauber skal arbejde for schweizisk TV.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 10/2 2007 klokken 00:02

Det var ikke lang tid, at tidligere teamejer Peter Sauber var væk fra Formel 1 efter salget af sit livsværk, Sauber F1, til tyske BMW.

Siden salget i 2005 har Peter Sauber været fast gæst i pitlanen, hvor han hidtil har bistået de nye ejere med at pleje sponsorerne, men fra og med den nye sæson vil Peter Sauber yderligere stille sin store viden til disposition for sit hjemlands Tv-seere som F1-analytiker.

Nick Heidfeld i BMW Sauber F1.07 ved første test. Peter Sauber er ikke den eneste som har store forventninger til BMW i 2007.

”Det skulle blive det samme i 2007,” udtaler Sauber. ”Jeg vil tage mig af BMW, Petronas og Credit Suisses VIP-kunder og dertil skal jeg arbejde i pitlanen for schweizisk Tv.”

Den erfarne ex-teamejer har samtidig stor tiltro og forventninger til sit gamle team og dets kørere.

”Nick Heidfeld, med al hans erfaring, og Robert Kubica, har alt det der skal til for at gøre det,” mener han. ”Og den kendsgerning at de kommer til at konkurrere med hinanden bliver en yderligere fordel for os.”

”En fjerdeplads vil være et meget ambitiøst mål. Det vil være stort, hvis vi endelig kan komme på podiet,” slutter Peter Sauber.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER