• Forside

Den nye Toyota er grim

Internetafstemninger bliver mere og mere udbredte, og Formel 1 rammes også af denne form for meningsmåling. Senest har emnet for en afstemning på nettet handlet om, hvilken F1 bil der tager sig bedst ud. Toyota sluttede på en suveræn sidsteplads.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 11/2 2007 klokken 19:02

En afstemning hos DailyF1news, der handlede om hvilken Formel 1 bil læserne syntes var flottest fra et designmæssigt synspunkt, sendte Ferrari i top mens Toyota sluttede lige efter nummer næstsidst.

Således stemte hele 44,8% af læserne på Ferrari og kun sølle 2.3% på den nye Toyota.

I midten af feltet finder vi overraskende McLaren med kun 31,1% af stemmerne, derefter Red Bull med 9,7%, Renault med 6,4% og endelig Honda med 5,7%.

Er denne bil grim?

Man kan spekulere over, om de meget få stemmer til Toyotas design ikke snarere handler om racerfansenes skuffelse over, og manglende tiltro til, det japanske team, der entrede Formel 1 i 2002 med piber og trommer og proklamerede, at man ville ende som verdensmestre indenfor ganske få år.

Som det fremgår andet steds på BMF1 er det dog ikke kun læserne, som mangler tiltro til Toyota. Også teamets egen kører, Jarno Trulli har sine bekymringer om fremtiden.

2007-sæsonen vil give et fingerpeg.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER