Hårdtarbejdende Sainz hjælper Ferrari mest

Ferrari har langt fra, fået den start på 2023 Formel 1 sæsonen, hvilket kørerne er en vigtig nøgle til at hjælpe med at finde en løsning på. Det lader dog til, at det ikke er alle der byder lige meget ind.

Japans GP Ferrari . Copyright Ferrari Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 24/4 2023 klokken 09:04

Carlos Sainz Jr. har et brændende ønske om at vinde flere løb, og gerne give sig selv mulighed for at komme i position til at blive verdensmester.

Det mål arbejder han hårdt på at komme tættere på, hver dag, hvilket er til stor glæde for Ferrari, der har nogle udfordringer med deres nuværende racer, som der skal rettes op på.

Men mens Sainz knokler, virker det som om, at Charles Leclerc i den anden side af garagen, ikke helt har samme iver og at han forventer, at det er de andre der retter op på bilens fejl og mangler, mens han kun koncentrerer sig om at kører bilen.

Sainz har også behov for at byde mere ind, da det virker som om, at han ikke har sammen naturlige evne til at tilpasse sig en bil, samtidig med at hans egen naturlige fart ikke er så høj, som hos Leclerc.

Men med hårdt arbejde og få tilpasninger, formår Sainz at udfordre Leclerc, hvilket senere på sæsonen, også hjælper Leclerc og dermed holdet.

Om det er en mangel på teknisk indsigt fra Leclerc, eller om det er Sainz der er utroligt stærk teknisk, kan vi kun gætte på, men som udviklingen går lige nu, er det Sainz der får den bil han ønsker, mens Leclerc får den bil Sainz ønsker og dermed ikke nødvendigvis den bil han selv vil kører bedst i.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Australiens GP - Weekenden i billeder Russell: Store ændringer på vej »