• Forside

Ferrari afviser Schumacher-rygter

I går kunne man læse i den tyske motorsportspresse, og til morgen i danske aviser, at Michael Schumacher senere på sæsonen indtræder som Ferraris nye teamchef. Dette afvises nu af det italienske hold.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 14/2 2007 klokken 11:02

Den tyske presse, hovedsagelig med magasinet ’Auto, Motor und Sport’ samt ’Financial Times Deutchland’, fremkom i går med oplysninger om, at den syvdobbelte verdensmester Michael Schumacher indtræder som teamchef for Ferrari senere i den kommende sæson.

I forbindelse med Michael Schumachers fortsatte tilstedeværelse hos Scuderia Ferrari, uden en egentlig rolle, er en kilde hos Ferrari citeret for at udtale: ”En person som skal integreres i sådanne ting, bliver det udelukkende for at være forberedt til et større job. Det må uvilkårligt være som teamchef.”

Felipe Massa , Kimi Räikkönen og Michael Schumacher i Fiorano under den første test af F2007. Er Schumacher den kommende teamchef?

”Med den baggrund er Michaels rolle fuldstændig klar,” konkluderer Sabine Kehm, Schumachers tidligere pressetalskvinde.

Til 'Sport Bild' udtaler Schumachers manager Willi Weber. "Det er kun et rygte, og der er intet i det. Michael skal ikke være teamchef, og iøvrigt er den rolle allerede udfyldt."

Til morgen blev Ferraris kommunikationschef, Luca Colajanni, konfronteret med rygterne, og de kom på ingen måde som en overraskelse for ham.

”Jeg ved, hvad I vil til at sige,” grinede han. ”Men helt ærligt, jeg har intet at sige. Jeg foretrækker at ignorere sådanne rapporter. Michael er klart nok involveret i teamet, men denne form for spekulation er nonsens.”

Da han blev spurgt, om han regner med at spekulationerne vil fortsætte, svarede han igen med et grin: ”Selvfølgelig, det er jo hvad medierne gør – spekulerer…”

Og netop på dette tidspunkt ankom Michael Schumacher til paddocken i Barcelona og blev varmt modtaget af Colajanni og andre medlemmer af holdet.

Michael Schumacher i Barecelona i dag den 14.februar 2007.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.