Stroll til Tennis?

Mens spekulationerne om Lance Strolls talent og sikkerhed i sædet hos hans fars hold har været mange, og nægter at dø, er der nu forlydender om en anden sportskarriere for Canadieren.

Lance Stroll . Copyright Aston Martin

Af: Peter Scheller (psn@bmf1.dk) d. 24/8 2023 klokken 19:08

Siden Lance Stroll satte sig ind i en Williams på gridden for første gang i 2017, har det altid hængt ved ham at det var faderen, Lawrence Stroll, der betalte for sædet.

Siden dengang har Lawrence købt Force India og lavet det om til Aston Martin, og Lance har siddet fint i den ene af bilerne siden da.

Da han kørte mod Sebastian Vettel gik det nogenlunde, og Lance Stroll har ved flere lejligheder vist gode evner bag rattet, men da holdkammeraten blev en aldrende fyr fra Nordspanien ved navn Fernando Alonso, blev Canadieren sat til vægs.

Der har gennem en stor del af sæsonen været en rumlen fra store dele af Formel-samfundet om at selv en faders kærlighed og penge ikke kunne retfærdiggøre den store forskel i resultater, omend ingen for alvor kunne sige at Stroll var ved at blive fyret.

StrollStroll
Copyright Aston Martin


Derimod forlyder det at Lance Stroll selv overvejer at droppe Formel 1 til fordel for at blive professionel tennisspiller. Senest blev det nævnt på podcasten, The Race, hvor Gary Anderson der er tidligere redaktør på GP racing magazine tog det op.

Skulle er sæde hos Aston Martin blive ledigt enten i 2024 eller 2025, er der ikke mangel på kørere der gerne vil have det, men Albon og Tsunoda er nok de mest sandsynlige da de begge har forbindelse til Honda som bliver holdets motorleverandør fra 2026.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Optakt til Hollands Grand Prix Hollands GP: 1 .frie træning »