Steiner "p*ssed off" over Magnussen og Hülkenberg

De frie træninger op til Hollands Grand Prix blev en våd affære og medførte en del skadede biler fra flere teams. Ikke mindst hos Haas F1, og det blev ikke modtaget pænt af teamchefen.

Günther Steiner . Copyright BMF1

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 26/8 2023 klokken 18:08

Günther Steiner var ikke en glad mand efter at Nico Hülkenberg i FP1, og senere Kevin Magnussen i FP3, kørte af den temmelig våde bane i Zandvoort.

Ét var Hülkenbergs uheld, men da Magnussen også gled af banen med både en ødelagt frontvinge og ødelagt venstre forhjulsophæng, var skyerne over Haas-bossen lige så mørke som himmelen over den hollandske bane.

En bil i barrieren er aldrig et velkomment syn for en teamchef, men for Steiners vedkommende gør det ekstra ondt, idet teamet allerede har brugt hele tre frontvinger i løbet af en weekend, og med det nye budgetloft, gør den slags ondt.

"Jeg er ret skuffet over det her, og over at det sker på en udomgang i Sving 3," fortalte han bagefter til Sky Sports F1.

"Når du ved, at du kun har to af vores nye vinger tilbage fra i går, så er jeg 'p*ssed off' lige nu," lød det fra Steiner.

Lørdagens kvalifikation sluttede med Hülkenberg på P15 og Magnussen på P18.

Haas møder op til Hollands Grand Prix uden opdateringer til deres problematiske VF-23.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Hollands GP - Kvalifikationen LIVE: Verstappen på Hollands GP - Løbsresumé. Verstappens 9. symfoni »